• bitcoin-cash-coinbase

Verstuur, Ontvang, Koop en Verkoop Bitcoin Cash via Coinbase

Eerder vandaag maakte Coinbase bekend dat zij Bitcoin Cash toevoegen aan de verhandelbare cryptovaluta. Vanaf vandaag is het mogelijk BCH te kopen, verkopen, versturen en ontvangen.

Het verzenden en ontvangen van Bitcoin Cash is per direct beschikbaar. Handelen in de digitale munt wordt beschikbaar wanneer er voldoende liquiditeit is op GDAX, Coinbase verwacht dat dit een aantal uur zal duren.

Op het moment van dit schrijven is de handel op GDAX tijdelijk stopgezet. Rond 02:00 verscheen er een verkooporder in het orderboek van meer dan 90.000 BCH op een waarde van $8.500.

Klanten moeten profiteren van forks

Coinbase vindt dat zijn klanten principieel met bepaalde mate moeten meeprofiteren van forks en andere netwerk gebeurtenissen. Dit is een essentieel onderdeel van de missie Coinbase tot een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke online wisseldienst te maken.

Bitcoin Cash kwam tot leven door een fork die op 1 augustus plaatsvond. Alle klanten die op dat moment een saldo in Bitcoin hadden, krijgen nu een gelijk saldo van Bitcoin Cash beschikbaar op hun account. De Bitcoin Cash balans reflecteert dus de balans die klanten van het bedrijf in Bitcoin hadden op het moment dat de fork plaatsvond.

De wisseldienst geeft aan dat het in de afgelopen maanden het Bitcoin Cash netwerk heeft gevolgd, voordat het de beslissing nam volledige ondersteuning te bieden. Factoren die hebben bijgedragen zijn de gemeenschap van ontwikkelaars en ondersteuning, veiligheid, stabiliteit, de marktprijs en het handelsvolume.

Bitcoin Cash wordt afgekorst als BCH op het platform. Klanten kunnen Bitcoin Cash kopen met alle ondersteunde fiat valuta: EUR, GBP, USD, CAD, AUD en SGD.

De munt sloot gisteren rond de $2.805, volgens coinmarketcap data. Op dit moment staat BCH op een waarde van $3.343, een stijging van ruim 19% ten opzichte van de prijs waar de cryptovaluta op sloot een dag eerder. Over 24 uur gezien staat de digitale valuta ruim 50% hoger.

By | 2017-12-20T07:42:46+00:00 december 20th, 2017|Bitcoin|Reacties uitgeschakeld voor Verstuur, Ontvang, Koop en Verkoop Bitcoin Cash via Coinbase