• ripple 55 miljard in escrow

Ripple zet 55 miljard XRP in escrow voor levervoorspelbaarheid

Eerder dit jaar beloofde Ripple 55 miljard XRP in een cryptografisch beveiligd escrow account te plaatsen om levervoorspelbaarheid te waarborgen. Vorige week, op 7 december, kwam Ripple deze belofte na.

Door het overgrote deel van XRP in escrow te beveiligen, kunnen mensen nu wiskundig het maximale aanbod dat de markt kan instromen verifiëren. Hoewel Ripple tot op heden heeft bewezen een verantwoordelijke beheerder van het XRP aanbod te zijn, elimineert deze zet elke bezorgdheid dat het bedrijf de markt kan overvloeden met XRP.

De zet onderstreept de inzet van Ripple om een gezonde, liquide en vertrouwde XRP markt te bouwen. Op lange termijn wordt de waarde van de digitale token bepaald door hun utiliteit. XRP is de enige digitale valuta met een duidelijke institutionele use case, ontworpen om een biljarden dollar probleem van banken en betalingsaanbieders op te lossen.

De cryptovaluta gaat verder dan wat bitcoin goed doet, als oppotmiddel, en levert transactiesnelheid en doorvoer dat vele malen groter is dan waar BTC en ETH toe in staat zijn. Terwijl andere digitale valuta tegen hun transactiesnelheid top aanzitten, blijft XRP het snelste en meest efficiënte ter wereld.

De escrow oplossing nader toegelicht

Ripple heeft 55 contracten van 1 miljard XRP in escrow gezet. Elk contract vervalt op de eerste dag van elke maand van maand 0 tot maand 54. Wanneer een contract vervalt, komt de XRP in het contract vrij voor gebruik van Ripple. Het bedrijf verkoopt de vrijgekomen XRP vervolgens aan institutionele beleggers of andere stimulansen.

Aan het eind van de maand wordt er gekeken hoeveel XRP er nog over is van het vrijgekomen escrow contract. De overgebleven XRP worden vervolgens in een nieuw escrow contract gezet welke zich achter in de rij aansluit, de overgebleven XRP uit escrow contract 0 worden dus in escrow contract 55 gezet. Gemiddeld verkoopt het bedrijf achter de digitale munt  300 miljoen XRP per maand over de afgelopen achttien maanden.

By | 2017-12-11T08:24:40+00:00 december 11th, 2017|Ripple|Reacties uitgeschakeld voor Ripple zet 55 miljard XRP in escrow voor levervoorspelbaarheid