• THEKEY identiteitsverificatie NEO

THEKEY identiteitsverificatie wordt aangedreven door NEO

Op donderdag 9 november introduceerde THEKEY zich formeel aan de NEO gemeenschap via een AMA (vraag me alles) op een subreddit van NEO. Catherine Li (oprichter en CEO), Ken Huang (directeur blockchain en IDV-wetenschapper) en Guochun Xu (CTO) waren aanwezig om vragen te beantwoorden.

THEKEY is een identiteitsverificatie project dat in 2014 werd opgericht. Opererend uit Singapore, wist THEKEY tien miljoen renminbi in te zamelen als initiële investering. Sindsdien wist het een extra $25 miljoen te vergaren van investeerders. Het project bezit momenteel 23 copyrights en registreerde 15 patenten. De identiteitsverificatie oplossing wordt reeds gebruikt in twee steden, Kaifeng en Jiaxing, en staat gepland voor 41 steden met gezamenlijk 130 miljoen mensen. Daarnaast ondertekende THEKEY commerciële overeenkomsten met de grootste bedrijven in China, onder andere Ant Financial, China Minsheng Bank, China Unicom en Ping An.

In een opging hun identiteitsverificatie technologie verder te verbeteren zal THEKEY worden aangedreven door NEO en geïntegreerd met de blockchain via NeoContract. Tijdens de AMA werd gevraagd of THEKEY de oplossing is voor NeoID. Catherine Li antwoordde: “THEKEY deelt de overeenstemming van dit idee en is bereid om digitale identiteitstoepassingen aan te bieden voor het NEO ecosysteem, om zo samen met NEO een digitaal identiteitssysteem op te zetten. We kijken er ook naar uit om met NEO samen te werken aan meer identiteitstoepassingen in de toekomst”.

Een andere gebruiker vroeg het THEKEY team hun oplossing te vergelijken met het blockchain identiteitsproject Civic. Catherine gelooft dat THEKEY drie voordelen heeft over Civic en bestaande identiteitsoplossingen. Ten eerste wordt data realtime verzameld, is het samendrukbaar en betrouwbaar met als voordeel dat het van te voren wordt gevalideerd door overheidsinstanties of instellingen. Ten tweede, er wordt gebruik gemaakt van bestaande gegevensbronnen, hierdoor wordt dubbel werk voorkomen bij het verzamelen, verwerken en verifiëren van gegevens. Ten slotte biedt THEKEY een betere gebruikerservaring, omdat gebruikers geen applicaties hoeven te instaleren of documenten hoeven te uploaden om hun digitale identiteit te creëren.

THEKEY onthulde een aantal eerste details over hun muntverkoop, het totaal aantal munten in circulatie is tien miljard. Naar verwachting worden ze gewisseld naar een verhouding van 1 miljoen TKY voor 1 BTC. De verkoop zal voor 4 februari plaatsvinden. De TKY munt wordt door zowel gebruikers als dienstverstrekkers gebruikt om smartcontracten af te handelen, evenals het kopen van diensten en producten binnen het ecosysteem. THEKEY gelooft dat identiteitsverificatie nodig is voor alle aspecten van het leven, waaronder beveiligingscontroles, toegangsrechten, medische behandelingen en winkelen. Het gelooft dat de TKY veelvuldig wordt gebruikt in de toekomst.

By | 2017-11-11T10:34:40+00:00 november 11th, 2017|Cryptovaluta|Reacties uitgeschakeld voor THEKEY identiteitsverificatie wordt aangedreven door NEO