• Ripple (XRP)

Koreaanse cryptovaluta uitwisseldienst Coinrail voegt Ripple (XRP) toe

De Koreaanse bitcoin en cryptovaluta uitwisseldienst Coinrail, welke van start ging op 11 oktober met enkele van de top cryptovaluta, voegde recentelijk een aantal nieuwe digitale munten toe. Edgless (EDC) en Zcash (ZEC) munten werden onder andere toegevoegd. In november is het platform van plan de derde Koreaanse uitwisseldienst te worden waar de digitale munt van Ripple, XRP, verhandelbaar wordt. XRP is momenteel verhandelbaar bij concurrenten Coinone en Bithumb.

De officiële lancering voor XRP op Coinrail is 17 november. Daarnaast worden er een groot aantal andere cryptovaluta beschikbaar in november, waaronder QTUM, Stellar Lumens en KyberNetwork. Voor het eind van het jaar is de uitwisseldienst van plan Lisk, NEM, IOTA, Waves, Komodo, NEO en een aantal andere munten ook toe te voegen.

Momenteel biedt Coinrail zijn dienst aan voor Bitcoin, Ether, Stratis, OmiseGO, Dash, Litecoin, EOS, Bitcoin Cash, Walton Coin, TenX en Jet Cash. Handelen in Koreaanse Won is mogelijk via het platform, maar marge handelsactiviteiten zijn geblokkeerd vanwege nieuwe wetgeving door Zuid-Koreaanse toezichthouders.

Ripple presteert stabiel

Het hoofd van XRP markten binnen Ripple, Miguel Vias, wees erop dat na een toename in interesse en activiteit in het tweede kwartaal het in het derde kwartaal relatief rustig bleef. Grote gebeurtenissen op de cryptovaluta markt hebben weinig directe impact gehad op de koers van XRP.

Ripple probeert de volatiliteit van XRP te drukken door continue te werken aan de liquiditeit van de cryptovaluta. De dagelijkse volatiliteit in Ripple daalde van 22,56% in het tweede kwartaal tot 6,80% in het derde kwartaal. Ripple is momenteel rond de 0,17 eurocent waard, eerder dit jaar bereikte het een top van bijna 0,40 eurocent.

By | 2017-11-01T15:01:50+00:00 november 1st, 2017|Ripple|Reacties uitgeschakeld voor Koreaanse cryptovaluta uitwisseldienst Coinrail voegt Ripple (XRP) toe